OnniKorkeaniemi

Aivot narikkaan

  • Aivot narikkaan

 

Opettelin jo lapsena aivon hallinnan perusteita. Kun pelotti, laitoin kasetilta iltakertomuksen soimaan, josta sekoitin aivoihini uuden mukavan sävelen. Tai jos joku kappale ei tuntunut sopivalta päässä, lauloin itselleni turvallista hengellistä laulua, jolla sotkin aivoni taas itselleni turvalliselle alueelle.

Kerään informaatiota aivoihini ja jotkut tiedot tai viestit saattavat pelottaa minua, jos ne eivät sovi aikaisempaan informaatio kokonaisuuteen tai ovat epäselviä.  

Aivot venyvät joskus uskomattomiin suorituksiin. Esimerkiksi tutkimuksen kohde tai keksintö on mielenkiintoinen ja et halua päästää irti ennen, kuin näet päämäärän ja vastauksen. Näyttelijät tai esimerkiksi rikostutkijat saattavat mennä syvälle esitettävään tai tutkittavaan rooliin. Mielenkiintoisia ovat raamatun tutkijat, jotka usein päässään pyörittävät ja tutkivat suuria kokonaisuuksia.

Mielenkiintoista on ihmisten nöyryys. Kuinka paljon hiljaisen ihmisen mielessä saattaa olla ajatuksia ja potentiaalisia tarinoita, tutkimuksia ja jaettavaa. Sahaava ympäristö ei päästä kaikkia ääniä esiin. On riski menettää suuri kauneus. Kauneus on ihmisen aivojen syövereissä. Vaan kauneuttaan ympäristö sahaa.

Meillä on sota, se on aivo sota ja avain moniin ongelmiin on vaihtaa aihetta ja etsiä toisen aivoista positiivinen keskustelu alue. Kuten huippu myyjät. Ilahduttaa ja etsiä positiivinen ja haluttavat sävel asialleen. Joskus on juteltava ikävistäkin ajatuksista. Onko se yhteiskunnalle ja itselle parempi? Asian laukaisu saattaa vapauttaa ihmisten elämää ja ymmärrystä. Tämä on samaa sahaamista, huudamme oikeuttamme. Kaikki me. Kauneuden sahaamista.

Tutkimme ääntelyä ja reaktioita. Reakoimme. Hyvä koomikko osaa venyttää läpyskää, kun hän tuntee positiivisen värähtelyn toimivan. Toinen ryömii epämukavuus alueelta mukavuusalueelle. Saavutamme uusia ymmärryksiä.

Voin valita, vihaanko sinua vai rakastanko sinua. Voin valita seksuaalisuuteni, voin valita riippuvaisuuden tai riippumattomuuden. Luontainen reaktio. Yhteenkuuluvuuden tunne. On olemassa kyky irrottautua ympäristöstä ja hypätä siihen takaisin mukaan. On olemassa kyky vaihtaa rektiota.

Olla ajattelematta terrorismia ollenkaan. Olemalla negatiivinen aiheutan kumminkin negatiivisuutta ja saatan aiheuttaa uuden terroriteon. Olemme vapaita, vapaassa maailmassa. Terroristeille viesti, hei nössö, koitapa puhua itsellesi seitsemänkymmentä neitsyttä.

Rakkaamme puhuvat meille, me uskomme sen. Rakkaamme puhuvat heille, he uskovat sen. Sanat vaikuttavat ajatteluun. Ajan kanssa opit miksaamaan ajatteluasi, reaktioitasi, irtoat orjallisesta todellisuudesta vapaaseen luovaan todellisuuteen.

Raamatussa on opetusta henkien erottamisen lahjasta. Jokaisella asialla on oma henkensä. Jokaisella ryhmällä on oma henkensä. Jokaisella urheilulla on oma henkensä. Syntyy uusia henkiä, vanhoja henkiä kuolee. Maailmassa olevia tuulia, tahtotiloja ja moottoreita.

Kertomuksessa Davidista, jota sotamiehet jahtasivat. Joutuivat sotamiehet jahdatessaan hurmoksiin profeettojen hengestä, joiden ohi koittivat mennä. On elämää kannattelevia henkiä, on vapaus valita henkiä. On imevää musiikkia, joka saa sinut tanssimaan, kun kuljet ohi. Miksi en hyppisi hengestä henkeen?

Kyky olla joutumatta hurmahenkien valtaan. Kyky nauttia hengistä ja valita itse mitä tekee. Lapsi ei ymmärrä kuolemasta, koska on vasta alkanut elää. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Toimituksen poiminnat